Menu

Welkom bij Da Ponte reclame

Welkom bij Da Ponte Reclame!

Al meer dan 20 jaar verzorgen wij voor zowel particulieren als bedrijven professionele maar vooral unieke reclame uitingen op auto’s en bedrijfspanden. Binnen maar ook buiten onze regio weet men ons te vinden voor auto belettering, car-wrap, tinten van ramen, fullcolour prints, buiten-reclame, complete huisstijlen, spandoeken en nog veel meer. U krijgt bij ons persoonlijk advies en werken uitsluitend met de beste folies o.a. van Avery en 3M en.. wij geven u levens lange garantie op auto-reclame!

Als u in het dagelijks leven om u heen kijkt zult u verbaast zijn hoe vaak u ons werk tegenkomt. Eigenlijk hoeven we het niet eens uit te leggen, één foto zegt meer dan duizend woorden! Daarom hebben wij een uitgebreide portfolio op onze website. Hier kunt u een hoop van ons werk bekijken.

De HTM, Multirent, AutoRent-Köhler, Motorhuis, Mercedes-Benz Den Haag, Gemeente Rijswijk maar ook de kleine ondernemer met een, twee of vier auto’s.. Ze weten allemaal al jaren de weg naar Da Ponte Reclame te vinden.

Mogelijkheden

Iedere denkbare vorm van reclame uiting is mogelijk! Samen met onze DTP-ers zijn de creatieve mogelijkheden enorm en maken wij van uw auto een rijdend visitekaartje om trots op te zijn. Naast autoreclame doen we nog veel meer. Wij ontwerpen huisstijlen, we leveren visitekaartjes, briefpapier, (werk) kleding en nog veel meer. Alles wat u als ondernemer nodig heeft. Wij werken alleen met de allerbeste merken en materialen. Alles om u de kwaliteit te bieden waar Da Ponte Reclame bekend om staat.

Lid van de Wauw070 Groep. Kijk op www.wauw070.nl