Menu

Stage lopen bij Da Ponte Reclame

Stage lopen bij Da Ponte Reclame

Stage lopen bij Da Ponte Reclame? Bij ons zit je aan het goede adres op het gebied van Grafisch Vormgeven en de sector handel. Wij zijn door de grootste instanties, waaronder het GOC, gekeurd als erkend stage bedrijf. Bij Da Ponte zal je gegarandeerd de leukste stage vinden!

Stage Handel

Binnen de sector handel bieden wij diverse interessante stageplekken aan binnen Da Ponte. Je word actief betrokken bij het te woord staan van klanten en het maken van afspraken en het aannemen van telefoongesprekken. Naast je contact met klanten ben je veel bezig met promotiewerk voor de producten die bij ons verkocht worden. Het is aan jou de taak om binnen je stage periode zoveel mogelijk producten te verkopen. Wij werken samen met vele grote merken, al je kennis kan hier dus aan de pas komen! Een van de vele merken waar je bij Da Ponte mee zal werken is Dickies!

Stage Grafisch vormgeven

Binnen de grafische sector hebben wij ook plek voor stagiaires. Je hebt veel contact met klanten waarbij je hun wensen bespreekt. Daarnaast word je actief betrokken met het verzinnen en ontwikkelen van nieuwe ideeen voor ontwetende klanten en help je ze bij het realiseren van hun droom product. Zo doende werk je op dagelijkse basis aan auto reclame, algemene reclame, websites, huisstijlen en nog veel meer. Je werkt met de beste producten zoals printers van Epson en iMacs van Apple. Dankzij onze GOC keurmerk zijn wij een officieel leerbedrijf binnen deze sector en weet je wat je kan verwachten.